Tip: zo switch je heel simpel van account in MyClub

02 december 2018
Handig!

Ben je ouder van twee of meerdere DESK-leden en heb je voor je kinderen hetzelfde mailadres gebruikt voor een MyClub-account? Geen probleem: je kunt heel simpel switchen van account. Er kwamen wat vragen binnen hoe je snel en makkelijk van het ene account naar het andere gaat. Bij dezen:

Ben je ingelogd met de MyClub van Pietje? En wil je overschakelen naar Jantje? Dan hoef je - mits je deze tip opvolgt - niet in en uit te loggen.

Website
Als het goed is heeft ieder lid onder het(zelfde) mailadres een eigen wachtwoord. Log de eerste keer in met die wachtwoorden (klik op pijltje naast mailadres en naam als je met eerste lid bent ingelogd) en vink 'Mij ingelogd houden na afsluiten' aan. MyClub onthoudt nu het wachtwoord dat gekoppeld is aan het mailadres. Als je deze optie hebt aangevinkt wordt de setting bewaard en krijg je het volgende beeld te zien:

Op die manier switch je van account, mits je van alle leden de gegevens hebt bewaard na afsluiten.

Mobiele app
Wil je switchen van account via de mobiele app van Club assistent? Doe dan precies hetzelfde, alleen ziet dit scherm er iets anders uit. Linksonderin zit de optie 'Account toevoegen'. Doe hier dus hetzelfde: log in met de wachtwoorden, zorg dat je de optie onthouden aanvinkt en je kunt nu binnen de app switchen van account.

Hopelijk is iedereen voldoende geïnformeerd. Gelukt? Mooi! Nog problemen/vragen? Mail: communicatie@vvdesk.nl

Wedstrijdsponsor DESK - RWB

13 december 2018