Nieuws

DESK Kanjers trappen seizoen af

25 augustus 2018
www.vvdesk.nl
De spelers van DESK Kanjers trapten zaterdagochtend af voor de start van het nieuwe seizoen.

Om 8:15u was het dauwtrappen op de Eikendijk en verzamelden de Kanjers zich voor het toernooi. Afgelopen woensdag waren alle Kanjers weer begonnen met trainen. Een aantal bekende gezichten en ook een heleboel nieuwe toppertjes. Een eerste test dus voor de jongsten van DESK om zich in een wedstrijdje thuis te voelen.


De teamindelingen werden gemaakt en op het veld werden de leiders ontvangen. De jeugdcommissie had voor de Kanjers en voor de JO8 en JO9 een compleet toernooischema gemaakt en de teams samengesteld. Op het kunstgras trapten de JO8 en de JO9 af. Op veld D stelden de Kanjers zich op.


Siem Blok, Milo Kroot, Raf de Vreeze, Teun van Heesch, Dio Cleijn, Stef Kroot, Siem Soyer, Ties van Heeswijk, Luuk Pöttgens, Jorn van Gestel, Dani Landzaat, Julian van Heumen, Cliff Sikkers, Tycho Gorter, Emelis Polumickas, Maurits de Wijs, Luke Snoeren en Nick van Dongen stonden opgesteld bij hun doeltjes voor de aftrap van de eerste wedstrijd.

Het fluitsignaal klinkt en als jachtluipaardjes stuiven de Kanjers massaal en gretig naar de bal op de middenstip. De wedstrijden vliegen voorbij en er wordt veel gescoord, veel gelachen en veel plezier gemaakt.

Als alle Kanjers hun wedstrijden gespeeld hebben vindt de prijsuitreiking plaats bij de Haveco Koffiecorner. De organisatie van het Jeugdvoetbaltoernooi, Petra Delsasso, Rachel Brouwers en William van Gerwen nemen het woord. Alle Kanjers staan opgesteld in een nette rij voor de prijsuitreiking. Alle spelertjes zijn winnaars en ontvangen een mooie medaille en een zakje chips voor hun deelname aan het voetbaltoernooi.


Net op tijd voordat er weer een bui uit de lucht komt vallen vertrekken de Kanjers voldaan huiswaarts en kunnen we terug kijken op een geslaagde ochtend.


Organisatie bedankt!


Door: Dieter Cleijn


 
 
www.vvdesk.nl
Waar zijn de 08 en 09-wisselshirts? Meer >
 
www.vvdesk.nl
Ga gauw naar de Appie.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Es war sehr gemütlich! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven