Clubhuis donderdagavond paar uur dicht

09 september 2018
www.vvdesk.nl
Het clubhuis is donderdagavond 13 september een paar uurtjes dicht.

Er vindt dan een bijeenkomst plaats in ons clubhuis van de gemeenteraad en vertegenwoordigers van een aantal sportverenigingen uit onze gemeente. De gemeente heeft de sportverenigingen gevraagd of ze de zogenaamde beeldvormende vergadering “in het veld” op hun locatie zouden kunnen houden om over het nieuwe sportbeleid van de gemeente te gaan praten.

V.v. DESK heeft het clubhuis ter beschikking gesteld om deze vergadering te houden.  Dat betekent dat vanaf 19.00 u tot 21.30 u alleen genodigden toegang hebben tot het clubhuis. Na 21.30 u is iedereen weer welkom in onze kantine.

www.vvdesk.nl
Een hoop teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker! Meer >

www.vvdesk.nl
Het seizoen is net begonnen voor de Kanjers van DESK en kan nu al succesvol betiteld worden. Meer >