Zo komt jouw wedstrijdverslag (en foto's!) op de website

14 september 2018
www.vvdesk.nl
Stuur je wedstrijdverslagen en foto's in!

De redactie van DESK is altijd ontzettend blij met wedstrijdverslagen en -foto's! Leuk voor de thuisblijvers om te lezen hoe zoon, kleinzoon, dochter, kleindochter, vader of moeder heeft gepresteerd. Geregeld krijgen we de vraag waar je je wedstrijdverslag kunt insturen. Heel simpel: stuur een mailtje naar communicatie@vvdesk.nl en dan zorgen wij ervoor dat het verslag wordt geplaatst op de site en Facebook!

Wedstrijdfoto's

Ook foto's zijn van harte welkom! Stuur de wedstrijdfoto's via WeTransfer naar communicatie@vvdesk.nl en dan zorgen wij dat ook die op de site komen. Een heleboel wedstrijden zijn al op beeld vastgelegd, kijk hier maar eens!

www.vvdesk.nl
Een hoop teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker! Meer >

www.vvdesk.nl
Het seizoen is net begonnen voor de Kanjers van DESK en kan nu al succesvol betiteld worden. Meer >