Nieuws

[UPDATE] DESK blijft t/m 6 april op slot: alle evenementen verplaatst

24 maart 2020
www.vvdesk.nl
I.v.m. het coronavirus.

Door de nieuwe maatregelen van de overheid - waarin onder meer is bepaald dat alle evenementen tot 1 juni zijn verboden - zijn we als vv DESK genoodzaakt om alle geplande activiteiten uit te stellen. Dit betekent dat de pubquiz (17 april), de 65+ middag (29 maart) en de feestweek rondom het 90-jarig bestaan (20-24 mei) op een later moment worden ingehaald. Ook geplande disco's na afloop van DESK 1-wedstrijden komen te vervallen. 

Geen trainingen en wedstrijden t/m 6 april
De aangescherpte maatregelen hebben vooralsnog geen invloed op de eerder genomen maatregelen, waarin werd besloten dat alle scholen, horecagelegenheden én sportclubs tot en met 6 april dicht blijven. De KNVB laat op de website weten dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven en dus loopt t/m 6 april en niet tot 1 juni. "Op uiterlijk 6 april wordt bezien in hoeverre deze maatregelen voor de sportwereld verlengd worden", schrijft de KNVB. Hoe de bond invulling geeft aan het vervolg van de competities, wordt later bekend. 
 

Complex betreden is verboden!

En dan nog dit: het complex van DESK is tot zeker 6 april op slot. Als er zich tussentijds nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan communiceren we dat tijdig. Tot die tijd volgen we de richtlijnen van het RIVM, van de overheid en van de KNVB en zolang er geen activiteiten bij DESK kunnen plaatsvinden, is het niet toegestaan om het sportpark te betreden. Afgelopen week is jeugd herhaaldelijk weggestuurd, zelfs door de politie. We doen een dringend beroep aan alle leden en ouders/verzorgers om het terrein niet te betreden. Door de nieuwe maatregelen van de overheid kan dit leiden tot een boete van 400 euro.

 

Rest ons tot slot het volgende: we wensen alle leden een goede gezondheid!

 

Het bestuur


 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier wanneer wie traint.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven