Nieuws

Opstart jeugdvoetbal: de protocollen en richtlijnen

30 april 2020
www.vvdesk.nl
We gaan weer beginnen!

Langzaam leven we toe naar het moment dat er weer getraind wordt. Woensdag 6 mei is het zover! Dan mogen de allerjongsten binnen DESK weer het veld op. Zoals aangekondigd zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met de organisatie. De gezondheid staat voorop en we willen dat alle spelers veilig en beheersbaar trainen! Om de eerste stappen op het veld weer mogelijk te maken, zullen we moeten voldoen aan allerlei stappen en regels om veilig en verantwoord aan de slag te kunnen. Dit zogenaamde protocol is door deskundigen opgesteld en geldt voor alle sporten. DESK volgt de richtlijnen van het RIVM, NOC/NSF, de KNVB en de gemeente Loon op Zand. 

Lees het goed door
We vragen aan iedereen om de aanpak en de veiligheid- en hygiëneregels goed door te nemen en dit thuis te bespreken. Ook zal teambegeleiding de spelers instrueren. Er mag dus onder voorwaarden getraind worden. Deze regels zullen we consequent moeten naleven. Lukt dit niet, dan kan de gemeente sancties opleggen met in het uiterste geval dat we moeten stoppen met de activiteiten. Kortom: respecteer de aanpak en volg de aanwijzingen op. Vrijwilligers (we zoeken nog ondersteuning) zullen instructies geven met als doel de trainingen mogelijk te maken. Dus volg deze aanwijzingen altijd op! Het trainingsschema volgt later deze week. 
 

Lees hier 'protocollen en richtlijnen: opstart jeugdvoetbal vv DESK'. 

 


 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier de spelregels.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Velden niet betreden A.U.B. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven