Belangrijk bericht over de contributie

07 juni 2020
Graag attentie!

Op dinsdag 09 juni 2020 wordt voor de laatste keer dit seizoen contributie geïncasseerd.
Het betreft de contributie voor de maand juni 2020, de laatste maand van het seizoen 2019-2020.
Namens het bestuur mag ik u allen danken voor het betalen van de contributie in deze corona-tijd.
Geen enkele Desser is gestopt met contributie betalen, hoewel er niet getraind en gevoetbald kon worden.
Het bestuur van v.v. DESK is u daarvoor zeer erkentelijk!! Nogmaals: heel hartelijk dank!!

Maar: nog niet alle leden hebben de volledige contributie betaald.
In de afgelopen weken hebben Dessers met een betalingsachterstand een bericht van mij ontvangen.
Ik verzoek u allen tot onmiddellijke betaling van het openstaande bedrag over te gaan.
Let op: medio juni worden de voorlopige indelingen van de nieuwe teams voor het seizoen 2020-2021 bekend gemaakt.

Als u een contributie-achterstand heeft, wordt u niet opgenomen in de nieuwe teams.
Zorg er dus voor dat dat niet nodig is.
Als u in het huidige seizoen de contributie hebt betaald via een acceptgiro of een periodieke overboeking,
en u wilt in het nieuwe seizoen ook gebruik gaan maken van de automatische incasso van de contributie per maand,
dan kunt u dat via een e-mail-bericht aan ondergetekende kenbaar maken.
Stuur mij een berichtje met uw naam en adres. En vermeld dan natuurlijk ook het IBAN-nummer en de tenaamstelling van de rekening.
Ik zal er dan voor zorgen, dat de contributie vanaf juli 2020 via automatische incasso van uw rekening zal worden afgeschreven.

We streven ernaar om de contributie van juli 2020 te incasseren in week 28, de tweede week van juli 2020.
Ik wens u, ook namens het bestuur een mooie vakantie. En blijf gezond, zodat we na de vakantie weer met z'n allen kunnen gaan voetballen.

Met vriendelijke groeten,

Hennie Balvers,
leden- en contributie-administrateur v.v. DESK.
Telefoon: 0416-276564 - E-mail: fam.balvers@home.nl

Een jaartje later dan gepland. Meer >