Nieuws

Gemeente bezoekt DESK

15 oktober 2018
www.vvdesk.nl
En wel op zaterdag 27 oktober. 

Op 20 september 2014 zijn college en raad voor het eerst op bezoek geweest bij onze vereniging. Die bijeenkomst is dermate goed bevallen destijds, dat nu weer door v.v. DESK het initiatief is genomen om college en raad opnieuw uit te nodigen.

 

Op 27 oktober komen het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Loon op Zand wederom op visite met enigszins een andere samenstelling dan vier jaar geleden. Het initiatief hiertoe is enige tijd na de gemeenteraadsverkiezingen in maart genomen door het bestuur met een tweeledig doel: op de eerste plaats kennis te maken met elkaar en verder de leden van college en raad te informeren wat zich op de DESK accommodatie dagelijks afspeelt en wat we als club kunnen betekenen voor de Kaatsheuvelse gemeenschap.  

 

College, raad en bestuur van DESK zijn onlangs in meer of mindere mate van samenstelling veranderd. We hebben een nieuwe burgemeester en ten opzichte van de vorige raad zijn er 7 nieuwe raadsleden benoemd. Ook bij v.v. DESK zijn er onlangs enkele bestuurswisselingen geweest. In de uitnodiging aan college en raad wordt vermeld dat de vereniging DESK al bijna 88 jaar een diepgewortelde vereniging is in Kaatsheuvel met een belangrijke functie op sportief, recreatief en sociaal gebied. Om de doelen van DESK te behalen is het bestuur van mening dat een constructieve en prettige samenwerking met “de gemeente” een van de voorwaarden is om dit te realiseren. “We zullen elkaar de komende raadsperiode op diverse terreinen ontmoeten en elkaar nodig hebben. Een kennismaking is dan een eerste vereiste”, aldus de uitnodiging.

 

Het programma bestaat uit drie onderdelen. In de ochtend worden college en raad op diverse terreinen geïnformeerd over de vereniging. De organisatie, de maatschappelijke betrokkenheid, het vrijwilligersbeleid en de financiën zijn zaken die beslist aan bod zullen komen. Daarna volgt een bezoek aan wedstrijden van de kanjers en de pas opgerichte Old Stars. Beide wedstrijden worden tegelijkertijd gespeeld op het hoofdveld, aanvang 11.15 uur. Mevr. H. van Aart, onze burgemeester heeft zich bereid verklaard om bij beide onderlinge wedstrijden de aftrap te verrichten. Daarna volgt er een rondgang over de accommodatie, waarbij o.a. clubhuis, kleedaccommodatie en velden onder de loep genomen worden. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

 

Het bestuur

 

 


 
 
www.vvdesk.nl
Waar zijn de 08 en 09-wisselshirts? Meer >
 
www.vvdesk.nl
Ga gauw naar de Appie.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Es war sehr gemütlich! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven