Hartverwarmend!

11 november 2018
www.vvdesk.nl
Bedankwoord van de familie van Annie

We zijn overstelpt met hartverwarmende belangstelling in de vorm van mooie woorden, prachtige bloemen, bemoedigende kaarten, appjes, berichten op Facebook en via de website van v.v. Desk voor en na het overlijden van Annie Hübben.

Het wijst erop dat onze moeder / schoonmoeder / oma een bijzondere vrouw was. Uiteraard was ze dat al voor ons, maar dat ze dat ook was voor vele anderen, daar sta je niet altijd bij stil. Dit is ons de afgelopen weken meer dan duidelijk geworden.

Hoezeer wij haar ook missen: jullie hebben het verlies voor ons dragelijker gemaakt door alle sterktewensen.

We zijn het bestuur van v.v. Desk dankbaar dat ze voor Annie een uitzondering hebben kunnen maken door haar een afscheid te laten geven in het door haar zo geliefde clubhuis. Nick en Timo maakten het mogelijk dat we mooie foto’s van haar konden tonen. Fijn dat jullie hier tijd voor wilden vrijmaken. Natuurlijk bedanken we ook de toppers die iedereen gastvrij ontvingen afgelopen woensdag, dank jullie wel Marjan, Monique, Jörgen, Karin en Wilfried. Ook een speciaal dankwoord voor meneer van Wezel. U bood gelijk uw hulp aan voor en direct na het overlijden van onze moeder. Tijdens de afscheidsdienst heeft u mooie woorden gesproken. Bedankt alle Dessers die de moeite namen de dienst en/of het samenzijn in de kantine te bezoeken. Bedankt ook voor de prachtige rouwstukken, de minuten van stilte die zijn gehouden bij wedstrijden en het spelen met rouwbanden. Het is ons, ondanks de drukke dagen, zeker niet ontgaan!

Wij, en ook Desk moeten nu verder zonder haar. Annie heeft voor altijd een speciaal plaatsje in ons hart maar v.v. Desk ook. Zoveel medeleven vanuit een vereniging mag bijzonder worden genoemd. We zijn jullie erg dankbaar.

Tot ziens !

James, Bluma Dien, Andrea, Jens, Günther, Garda, Irmgard en René.

Wedstrijdsponsor DESK - RWB

13 december 2018