Gehandicapt debuut voor DESK Kanjers M2

www.vvdesk.nl
Jong Brabant M2
DESK Kanjers M2
08-09-2018
09:00


Trainer Angelo Snoeren had vandaag een flinke puzzel op te lossen. Vijf spelers uit zijn vaste team, waarvan er twee nog zwemmen op zaterdag, waren verhinderd. DESK M2 moest het doen met de vaste krachten Stef Kroot en Luke Snoeren. Gelukkig was DESK Kanjers M3 ook op hetzelfde toernooi in Berkel-Enschot en werden Nick van Dongen en Dirk Vloemans verhuurd voor een heerlijke bak koffie. Dani Landzaat was wel naar Jong-Brabant gekomen, maar hij raakte tijdens de warming up geblesseerd en kon helaas het toernooitje niet verder spelen. 

Voor Stef, Nick en Dirk is dit hun eerste toernooi en ze spelen een heerlijke wedstrijd. De openingswedstrijd tegen Gudok wordt overtuigend gewonnen. 

De volgende wedstrijden tegen Gudok en Uno Animo worden eveneens goed gespeeld. Luke Snoeren in de verdediging staat zijn mannetje. Dirk Vloemans in de spits, prikt de ene na de andere in het doel. Nick van Dongen speelt uitstekend op het middenveld, evenals Stef Kroot die menig duel aangaat met zijn directe tegenstanders. 

Met drie gewonnen wedstrijden en een verliespartijtje is het debuut van deze spelertjes op het Kanjertoernooi geslaagd. Na afloop van de wedstrijden worden alle Kanjers nog getrakteerd door Jong-Brabant op een heerlijk verfrissend glaasje ranja en verlaten de spelers het sportcomplex in Berkel-Enschot. 

Trainer Angelo Snoeren gaf na afloop in de persconferentie aan dat hij genoten heeft van het jonge team en het getoonde spel van zijn toppers. Hij dankte ook de gehuurde spelers van DESK Kanjers M3 voor hun inzet en strijd tijdens het toernooi. 

Foto's en verslag: Dieter Cleijn

Klik hier om het album te bekijken.
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven