DESK Kanjers M3 op toernooi bij Willem II

www.vvdesk.nl
Willem II
DESK Kanjers M3
11-05-2019
09:00

Het seizoen voor de Kanjers zit er weer bijna op voor 2018-2019. Het laatste toernooitje voor de Kanjers van DESK stond afgelopen weekend alweer op het programma. Trainers Van Iersel en Soyer namen hun voltallige selectie mee naar Tilburg-Noord waar het een mini-pupillen toernooi mocht spelen bij Willem II. 

Een leuke bijkomstigheid was dat de organisatie bij Willem II vergezeld werd door de stichting Positief Voetbalklimaat. Positief Voetbalklimaat is een gezamenlijk initiatief van de Tilburgse amateurvoetbalverenigingen die samen werken aan een positief voetbalklimaat in Tilburg. 

De selectie van DESK Kanjers M3 bestond vandaag uit: Siem Soyer, Djeno van Iersel, Ties van Laarhoven, Jorn van Gestel, Dirk Vloemans, Jaylen Wegman en Nick van Dongen. De spelers stonden te trappelen voor hun eerste treffen tegen het sterke sv SSS uit Udenhout. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder. Het werd een spannende pot die beslist werd in het voordeel van DESK met een 1-0 overwinning. 

Na de wedstrijd tegen de Sportvereniging Sport Staalt Spieren uit Udenhout stond alweer wedstrijd twee op het programma. Een heerlijke kraker tegen het Tilburgse OVC'26. De fusieclub van sc Olympus en Ons Vios bracht een sterk team mee uit Tilburg-zuid. DESK wist met een 4-2 overwinning van het veld te stappen. 

De derde wedstrijd ging in de geschiedenisboeken als het laatste treffen tegen deze club uit Oisterwijk. De tegenstander in dit duel gaat volgend seizoen namelijk fuseren met Nevelo en Oisterwijk, waarna het Trinitas Oisterwijk zal gaan heten. Het was de tegenstander uit Oisterwijk die een spannende pot over de streep wist te trekken en DESK met 6-7 over de knie kreeg. 

Het laatste wedstrijd van het laatste toernooi voor de Kanjers M3 van DESK werd gespeeld tegen vv Helvoirt. Een heerlijke pot, passie, gedrevenheid en volop beleving in en om het veld. DESK wist de wedstrijd naar zich toe te trekken en won nipt met een 4-3 overwinning. 

De trainers waren trots op het vertoonde spel van hun spelertjes. In vier wedstrijden werd er maar liefst 15x gescoord door de Kanjers van DESK. Een prima resultaat en vooral veel plezier gehad. 

Het seizoen voor DESK Kanjers M3 zit er na vandaag op. Op 1 juni sluiten we met alle jongste talentjes van DESK het seizoen 2018-2019 met een gezellig potje ouder-kind-voetbal aansluitend gevolgd door een BBQ.

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven