DESK 1
12-09-2020
4 - 1

Scheidsrechter:   A. (Aaron) Hoogerwaard
Na een mooi begin van het bekeravontuur, is DESK 1 alsnog gestrand in de poule. In Dinteloord werd zaterdagmiddag met 4-1 verloren van Prinsenland en daarmee werd de ploeg van trainer Tom Heijkoop uitgeschakeld. DESK had nog kansen om zich te plaatsen na de 3-0 winst tegen SSC'55 en het 4-4 gelijkspel tegen GDC, maar aan de rand van Zeeland was de thuisploeg in de eerste helft veel te sterk. Trainer Heijkoop miste enkele spelers en moest op diverse posities enkele wijzigingen doorvoeren. Dat leidde tot een slechte eerste helft waarin de thuisploeg drie keer scoorde.

Daarmee was de wedstrijd na 45 minuten al gespeeld. Toch gaven de jonge DESK-spelers zich niet verloren. In de tweede helft herpakten ze zich goed en speelden ze een stuk beter. Jongeling Djurre Verschut deed nog wat terug nadat hij attent reageerde in de zestien en ook Prinsenland vond nog één keer het net: in de laatste minuut werd het 4-1. Na negentig minuten een verdiende overwinning voor de thuisploeg. DESK ging de eerste helft kopje onder, de tweede helft was een prima, gelijkwaardige partij van beide teams. DESK neemt tevreden afscheid van de beker. De nieuwe, jonge ploeg van trainer Tom Heijkoop is erg gretig en maakte indruk in de voorgaande wedstrijden.

Op naar de competitie! Die wordt aanstaande zaterdag afgetrapt met een uitwedstrijd bij SCO/TOFS in Oosterhout. Aftrap 17.00 uur.