Een knappe overwinning!

DESK JO8-1
JEKA JO8-6
09-02-2019
11:00

Het werd weer eens tijd dat we op zaterdag het groene gras op mochten. 
De winterse buien en de regen hadden er voor gezorgd dat er de afgelopen weken niet veel getraind kon worden en ook dat alle oefenwedstrijden werden afgelast. 

Vandaag hadden we het geluk dat er pas om 11.00 uur afgetrapt hoefde te worden. De meeste spelers konden daardoor uitslapen. Ole Hakkert en Floris hadden er al een wedstrijd op zitten bij JO8-3. 

Na een korte wedstrijdbespreking werd er fanatiek een warming-up gedaan om direct scherp aan de wedstrijd te kunnen beginnen. 

De spelers wisten dat ze moesten denken aan het veld groot maken en de ruit/spekje om samen tot doelpunten te komen. Als de tegenstander de bal had moesten ze een tegenstander opzoeken en direct op de bal verdedigen. Toch nog veel taken waar ze aan moesten denken, maar de boys van JO8-1 wisten dat goed uit te voeren. 

Met Floris op doel, Ole Hakkert en Mats in de verdediging, Javayri en Ole Hamers op het middenveld en Mees en Xemsedin in de voorhoede wisten de spelers wat ze moesten doen. 

De tegenstander werd regelmatig in moeilijkheden gebracht, maar het vizier van onze spitsen stond niet op scherp, waardoor de doelpunten uitbleven. Na eenmaal het net gevonden te hebben duurde het niet heel lang voordat de tweede er ook in geschoten werd. 
Er werd voor elke meter gevochten en doordat er samen werd gewerkt lieten de boys van JO8-1 zien dat ze toch echt goed kunnen voetballen.
Onze tegenstander JEKA wist ook een keer onze keeper te passeren. Er werd direct uit een uitbal gescoord, waardoor onze spelers terecht aangaven het doelpunt niet telde. De regel is immers dat er ingedribbeld moet worden voordat er gescoord kan worden. Toch werd het doelpunt goedgekeurd en moeten de spelers leren hier mee om te kunnen gaan en dat ze niet te lang stil moeten blijven staan bij een teleurstelling. Ook dat kunnen ze. Direct na het discutabele tegendoelpunt werd de score weer opgevoerd en werd de wedstrijd afgesloten met een knappe 5-1 overwinning!

Top gedaan, mannen! Stapje voor stapje gaan we vooruit en laten jullie zien aan de mama's en papa's langs de lijn dat ze niet voor niets komen kijken. 

Verslag: Esther van der Woerd
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven