Sarto 9
24-03-2019
2 - 4

Scheidsrechter:   Afgeschermd
We schrijven zondagmiddag 12:00 uur als official William Saleming fluit voor de aftrap van DESK tegen Sarto. Het sterrenensemble van DESK met onder andere Rob van Boxtel, Yann van den Boomen, Sven Hamers, Kiwi en sluitpost Joost Verboven trapt af voor de kraker tegen de nummer laatst uit de competitie.

De wedstrijd kabbelt op en neer als op slag van rust verdediger Sven Hamers een aanval opzet. Sven met zes blikken Red Bull in zijn mik vangt de aanval van Sarto op eigen helft op. Hij controleert de bal en steekt het middenveld over, zet een middenvelder van Sarto op het verkeerde been, vervolgens poort hij een directe tegenstander heerlijk door de beentjes en speelt de bal in op Dennis Mulder.

Dennis trekt de versnelling erin en speelt de bal in op Yann van den Boomen. Van den Boomen probeert de bal te controleren maar doet met zijn heerlijke split in de zestien gelijk auditie voor het nationaal ballet. De bal belandt terug bij Hamers die reeds de zestien meter is gepenetreerd. Sven stift de bal in een keer met rechts over de doelman van Sarto in het netje, zoals alleen CR7 kan.

DESK op voorsprong op slag van rust.

Na rust is DESK niet meer de ploeg van wat het de eerste helft is. Het wordt gelijk, het wordt 1-2, 1-3 en alles wat de eerste helft lekker liep, lukt in de tweede helft voor geen meter meer. Uiteindelijk wordt de wedstrijd tegen de voormalig nummer laatst met 2-4 verloren.

Op naar de derde helft en deze week weer in de voorbereiding op naar FC Tilburg dat met 15 punten de 7e plaats uit de competitie bezet.

Verslag: Dieter Cleijn