SSC'55 4
13-04-2019
1 - 4

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Vanmiddag om kwart voor drie stond de topper tussen DESK en SSC'55 op het affiche. Bij winst kon DESK de positie op de ranglijst overnemen van SSC'55. Maar dan moest er wel gewonnen worden door de ploeg van Dick van Lang en Chiel Snoeren.

In de eerste helft heeft DESK flink wat moeite met de sterke tegenstander uit Sprang-Capelle. De Geel-Zwarten uit Sprang liepen al snel in de eerste helft uit naar een 0-3 voorsprong. DESK in de achtervolging dus, wat resulteert in de slotfase met een treffer van Roel Brokken die de ruststand 1-3 op het scorebord zet.

Na rust loopt SSC'55 nog een doelpunt uit en zet het de eindstand op het wedstrijdformulier. DESK verliest met 1-4 en erkent hun meerdere in SSC'55 dat naar de zesde plaats van de ranglijst klimt. Zaterdag 4 mei staat de eerst volgende wedstrijd weer op het programma voor de ploeg van trainers Van Lang en Snoeren. Het reist dan af naar Oosterhout voor een treffen met de nummer laatst.

De ploeg is toe aan een welverdiende meivakantie.

Verslag: Dieter Cleijn