Maak vanaf nu gebruik van je ‘MijnDESK’-account!

01 september 2018
www.vvdesk.nl
Vanaf nu is ieder lid van vv DESK in staat om een eigen account aan te maken op de nieuwe website.

Met dit account ben je voortaan in staat om al het nieuws van vv DESK op de voet te volgen. Daarnaast kunnen actieve leden, die zijn ingedeeld in een team, alle gegevens met betrekking tot hun team inzien. Denk hierbij aan de wedstrijden en trainingen, wedstrijduitslagen en eventuele afgelastingen. Al deze gegevens zijn voor ieder lid met een account zowel via de website als de nieuwe mobiele app van ClubAssistent te bekijken.

Als het goed is heeft ieder lid, van wie het e-mailadres bekend is bij vv DESK, een e-mail ontvangen waarin is vermeld dat er een account kan worden aangemaakt op onze website. Door de instructies in deze mail te volgen, kan ieder lid voor zichzelf een account aanmaken. Daarnaast kan iedereen de nieuwe app van Club-Assistent downloaden via de AppStore en Google Store, die in directe verbinding staat met onze website. Door in te loggen met dezelfde accountgegevens als die van die website, is men voortaan altijd en overal in staat om informatie te raadplegen over zijn of haar team.

Om zoveel mogelijk te kunnen profiteren van de voordelen van het ‘MijnDESK’-account, is het belangrijk dat ieder lid zijn of haar gegevens zo volledig mogelijk invult op de website. Belangrijke informatie namens vv DESK zal namelijk voortaan via je account gedeeld worden.

Heb je geen e-mail ontvangen? Dan kan het zijn dat je e-mailadres niet bekend is bij ons. Stuur hiervoor dan een mail naar communicatie@vvdesk.nl met het e-mailadres waarmee jij een account wil aanmaken.

www.vvdesk.nl
Een hoop teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker! Meer >

www.vvdesk.nl
Het seizoen is net begonnen voor de Kanjers van DESK en kan nu al succesvol betiteld worden. Meer >