Tip: zo koppel je meerdere MyClub-accounts aan één mailadres

12 december 2018
Goed om te weten.

Ben je ouder van twee of meerdere DESK-leden en wil je één mailadres gebruiken voor een MyClub-account? Geen probleem: je kunt heel simpel meerdere accounts toevoegen aan één mailadres. Zo doe je dat:

Ben je ingelogd met Pietje en wil je een account aanmaken voor Jantje? Dan klik je bovenin (mits je bent ingelogd) op 'MyClub'. Klik vervolgens op het tweede blokje 'Mijn gegevens wijzigen' bij het eerste blok ('Mijn gegevens'). Vervolgens scroll je helemaal door naar onder waar je ziet staan 'Account toevoegen'. Geef hier nu de naam van het lid + juiste mailadres op en vervolgens kun je een wachtwoord aanmaken. Daarna zijn de betreffende leden ingelogd en kun je simpel switchen van account. Hoe je dat doet, lees je hier:

Tip: zo switch je simpel van account in MyClub

Hopelijk is iedereen voldoende geïnformeerd. Gelukt? Mooi! Nog problemen/vragen? Mail: communicatie@vvdesk.nl

Er zijn afgelastingen

19 januari 2019